Home / Stirile zilei / BASESCU A DIMINUAT SALARIILE BUGETARILOR CU 25 PROCENTE, DRAGNEA DIMINUEAZA CU 21 PROCENTE SALARIILE TUTUROR ANGAJATILOR

BASESCU A DIMINUAT SALARIILE BUGETARILOR CU 25 PROCENTE, DRAGNEA DIMINUEAZA CU 21 PROCENTE SALARIILE TUTUROR ANGAJATILOR


Fostul premier Victor Ponta susține că ”revoluția fiscală” a Guvernului, prin modificarea Codului Fiscal, va conduce la o scădere cu 21% a salariilor. Ponta amintește că Traian Băsescu a tăiat salariile cu 25%, în timp ce Liviu Dragnea le taie cu 21%.

”Basescu a taiat salariile bugetarilor cu 25% – azi Dragnea le taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21% !!! Sa nu mai spunem ca mai rau nu se poate – ba se poate.

Masura prin care contributiile sociale trec in totalitate la angajat este cea mai de dreapta, neoliberala, antisociala si discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989 ( nici PNTCD nici Guvernul PDL nu a gandit asa ceva) – o masura care se va dovedi greu de aplicat si care va duce la cresterea inegalitatilor / o schimbare pe care nu a cerut-o nimeni din economie sau societate luata la presiunea conducerii PSD ( partid de stanga ) impotriva opozitiei sindicatelor, patronatelor, specialistilor si chiar a presei !!!! De ce?!??

Doar pentru ca Dragnea si Valcov sa faca o scamatorie fiscala prin care sa spuna bugetarilor ca le dau 25% in plus la salariu desi iau practic doar maxim 4% / si doar pentru ca pe Dragnea & Co nu ii intereseaza milioanele de angajati din privat ?

Am muncit din greu toti romanii in 2012-2016 sa refacem economia tarii dupa dezastrul din 2009-2011 si am reusit cu mari sacrificiii / Sa distrugi din nou economia si finantele Romaniei in 2017 este o iresponsabilitate si o ticalosie fara margini!”, susține Victor Ponta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat
mutari internationale
detergenti rufe
tractari auto nadlac
mutari internationale
pelerinaj israel
beton amprentat
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
avocat ploiesti bijuterii argint Pandora
gradinita sector 1
- pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cazare pensiune Sinaia